رييس مجمع نمايندگان استان بوشهر در نامه اي به وزير بهداشت خواستار آن شد كه بجاي دريافت وثيقه 400 ميليون توماني از دانشجويان بوشهري متقاضي رشته دندانپزشكي، از طريق 3 شيوه جايگزين اقدام شود.
به گزارش «حليج فارس»؛ سيدمحمد مهدي پورفاطمي در نامه اي كه خطاب به دكتر مرضيه وحيد دستجردي نوشته، با اشاره به شرط دانشگاه علوم پزشكي بوشهر مبني بر گذاشتن وثيقه 400 ميليون توماني جهت پذيرش در مقطع دستياري دندان پزشكي به عنوان سهميه بومي، يادآور شده: "كل دارايي اغلب واجدان شرايط براي تحصيل در اين رشته به 50 ميليون تومان نمي رسد و ارزش املاك روستايي هم به اين ميزان نمي رسد، از اين رو پيشنهاد مي شود به جاي اين وثيقه، شيوه هاي ديگري نظير سفته، تعهد محضري چند كارمند، عدم ارائه مدرك تحصيلي تا پيش از انجام تعهد خدمتي به وزارت بهداشت و ... جايگزين شود تا سهيمه بومي استان از تحصيل در اين رشته محروم نشوند."
براساس گزارش دفتر نماينده دشتي و تنگستان در مجلس، در پي اين درخواست، معاون پارلماني وزير بهداشت به دكتر سنگي از مديران وزارتخانه دستور داده تا موضوع در نشستي با يكي از ذي نفعان ماجرا پيگيري و نتيجه اعلام شود.
رشته دندان پزشكي از سال گذشته در دانشگاه علوم پزشكي بوشهر ايجاد شده كه امسال با پيگيري هاي صورت گرفته، براي مقطع دستياري سهميه ويژه جهت جذب بومي ها دريافت شده است.
اما دانشگاه بوشهر به منظور اخذ ضمانت از قبول شدگان جهت ارائه خدمت 3 برابر زمان تحصيل به وزارت بهداشت، شرط وثيقه گذاشتن ملكي به ارزش 400 ميليون تومان را پيش پاي آنها گذاشته است.
دانشجوياني كه امكان پذيرش به عنوان سهميه بومي بوشهر در مقطع دستياري دندان پزشكي را دارند، اكنون از نداشتن ملك 400 ميليوني براي وثيقه گلايه دارند و مي گويند: اين موضوع فرصت پذيرش را از آنها گرفته و براي دانشجوياني فراهم مي كند كه امكانات مالي بيشتري دارند.
هفته گذشته نيز امان الله شجاعي عضو شوراي شهر بوشهر از اين پيش شرط براي پذيرش سهميه بومي در دستياري دندان پزشكي انتقاد كرده و گفته بود: "قرار نبود در انقلاب اسلامي هر كه پول و ملك بيشتري دارد، زمينه استفاده از امكانات دولتي نظير پذيرش به عنوان سهميه بومي را داشته باشد، اتفاقي كه اكنون رخ داده و آنهايي كه از تامين وثيقه 400 ميليون توماني عاجزند، جاي شان را به پولدارها خواهند داد."
شجاعي پيشنهاد كرده بود بجاي اين وثيقه از سفته و شيوه هاي جايگزين ديگري كه بتواند خدمت دانشجويان به وزارت بهداشت پس از فارغ التحصيلي را ضمانت كند، جايگزين شود تا نگراني دانشجويان بومي برطرف شود.
منبع خبر:سایت خبری خلیج فارس
http://pgnews.ir/
نظرات شما عزیزان: